steak%2Bbizon.jpg

STEAKY

od 9. 10.

STEAKY

HOVĚZÍ RIB EYE STEAK 250 g   294,-

HOVĚZÍ HANGER STEAK 200 g  172,-

TELECÍ RUMP STEAK 200 g   256,-

PŠTROSÍ STEAK 200 g  287,-

TELECÍ TATARÁK S CORNICHONY A CELOZRNNOU HOŘČICÍ                                     100 g   195,-

Restovaná cibule se žampiony 42,-

Zeleninové hranolky 49,-

Kukuřice s máslem a medem 48,-

Opékané brambory 39,-

Pepřová omáčka 35,-

Omáčka z hrubozrnné hořčice 35,-

Chimichurri 37,-

 

STÁLÝ JÍDELNÍ LÍSTEK

Gramáže a objemy jsou uvedeny za celý pokrm.

MALÁ JÍDLA

Vykostěné vepřové koleno 100 g pečené na Dalešické májové 13%, česneku a kmíně, křen, hořčice, nakládaná zelenina, čerstvý kmínový chléb 250 g 121,- (100 g masa navíc 45,-)

Zvěřinová klobása, hořčice, křen, nakládaná zelenina, pečivo 200 g 129,-

Trhané kachní maso ve vlastní šťávě, cibulka, čerstvý chléb 200 g 95,-

Škvarková pomazánka, čerstvý chléb 200 g 79,-

Pečená pšeničná placka plněná tvarůžky a plátky slaniny, česneková majonéza 250 g 119,-

Hovězí tatarák s červenou cibulkou, chlebové topinky 200 g 175,-

POLÉVKY

Hovězí vývar s masem a kořenovou zeleninou 0,33 l 56,-

Rajčatová polévka se smetanou a parmezánem 0,33 l 56,-

HLAVNÍ JÍDLA

V česneku marinovaná a dlouze pečená vepřová krkovička, jablečný křen, bramborová kaše 400 g 185,-

Pomalu pečená vepřová žebra v pivní marinádě, salát z nakládané zeleniny, pikantní hořčice, kmínový chléb 500 g/ 1000 g 198,-  389,-

Konfitovaná kachní čtvrť, červené zelí, bramborové knedlíky 1/4 219,-

Kuřecí prsíčko marinované v bylinkách, demi-glace omáčka, pečené brambory 400 g 185,-

Grilované bramborové noky s trhaným kachním masem a křupavou cibulkou 350 g 189,-

Bramborové noky s bryndzovo-smetanovou omáčkou a pažitkou 350 g 169,-

DEZERTY

Bramborové nočky s mákem, máslem a cukrem 200 g 85,-

Dle denní nabídky