víno1.jpg

VINOBRANÍ

od 11. 9.

VINOBRANÍ

Vinný krém s řeřichou  0,3 l   85,-

Kachní paštika na portském víně, bageta  120 g   138,-

Hovězí po burgundsku, pečené cibulky, brambory grenaille   400 g   267,-

Domácí vinná klobása s kysaným zelím pečeným na bílém víně, štouchané brambory s moravským špekem a cibulkou  400 g   245,-

Panna cotta s vinnou omáčkou  100 g    92,-

 

STÁLÝ JÍDELNÍ LÍSTEK

Gramáže a objemy jsou uvedeny za celý pokrm.

MALÁ JÍDLA

Vykostěné vepřové koleno 100 g pečené na Dalešické májové 13%, česneku a kmíně, křen, hořčice, nakládaná zelenina, čerstvý kmínový chléb 250 g 121,- (100 g masa navíc 45,-)

Zvěřinová klobása, hořčice, křen, nakládaná zelenina, pečivo 200 g 129,-

Trhané kachní maso ve vlastní šťávě, cibulka, čerstvý chléb 200 g 95,-

Škvarková pomazánka, čerstvý chléb 200 g 79,-

Pečená pšeničná placka plněná tvarůžky a plátky slaniny, česneková majonéza 250 g 119,-

Hovězí tatarák s červenou cibulkou, chlebové topinky 200 g 175,-

POLÉVKY

Hovězí vývar s masem a kořenovou zeleninou 0,33 l 56,-

Rajčatová polévka se smetanou a parmezánem 0,33 l 56,-

HLAVNÍ JÍDLA

V česneku marinovaná a dlouze pečená vepřová krkovička, jablečný křen, bramborová kaše 400 g 185,-

Pomalu pečená vepřová žebra v pivní marinádě, salát z nakládané zeleniny, pikantní hořčice, kmínový chléb 500 g/ 1000 g 198,-  389,-

Konfitovaná kachní čtvrť, červené zelí, bramborové knedlíky 1/4 219,-

Kuřecí prsíčko marinované v bylinkách, demi-glace omáčka, pečené brambory 400 g 185,-

Grilované bramborové noky s trhaným kachním masem a křupavou cibulkou 350 g 189,-

Bramborové noky s bryndzovo-smetanovou omáčkou a pažitkou 350 g 169,-

DEZERTY

Bramborové nočky s mákem, máslem a cukrem 200 g 85,-

Dle denní nabídky